Üdvözlöm!

Molnárné Hoffmann Anita vagyok, gyógypedagógus.


Részecskeszűrő kiiktatás

A részecskeszűrő (féknyereg) feladata az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabad távozását

Szűrőrészecske Rozsdamentes kipufogó: Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a kocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye igen romlott. Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel a tempót. Ha ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő költségének töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

A részecskeszűrő problémája túlnyomórészt 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Részecskeszűrő folytatása a reszecske-szuro.hu weboldalán. Ez nagyrészt a gépjármű használatbavételétől függ. Akik kifejezetten kis távokon használják, korábban szembesülnek a problémával. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. A részecskeszűrő regenerálja magát. Viszont ehhez nagyobb fordulatszámon kell utazni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elindul, a részecskeszűrőben fellelhető korom kiég.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-11-26 14:33

 


-Elérhetőség-

Helyszín

Kaposvár, Ady Endre u. 2

E-mail cím

info@gyogypedanita.hu 

Telefonszám

+3630/9-333-571